Oei oei oei.

Kijk, Aboutaleb handelend als (zelfverklaarde) salafist.
Van kwaad tot erger. Wie gaat hiertegen wat doen?

TPO.NL

Bizar dat Ahmed Aboutaleb bedelbrief stuurt aan omstreden Moslimbroederschap-geldschieter uit Dubai

Waarom is die man nog burgemeester?

Burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) van Rotterdam heeft een bedelbrief geschreven aan een omstreden geldschieter uit Dubai om voor 90 duizend euro bij te springen in het onderhoud van de Rotterdamse Essalam moskee. De geldschieter is volgens de AIVD een conservatieve islamitische beweging die verbonden is met de Moslimbroederschap. De burgemeester zelf ziet er geen probleem in. Geert Wilders snapt er helemaal niets van dat een burgemeester zoiets doet.

1 antwoord
  1. Fabienne Blocq
    Fabienne Blocq zegt:

    Abutaleb is m.i. een burgemeester die heel veel dingen goed opgepakt heeft; en de wijze waarop hij invulling geeft aan zijn rol en functie in zowel zijn werk als privé-persoon dwingt bij mij nog steeds respect af. Als de inhoud van dit bericht correct is, strookt dat niet met het beeld dat ik tot nu toe van de man heb en had; daarom wil ik eerst meer horen. Mocht het waar zijn; dan vind ik dit een schande: GEEN ENKELE FINANCIERING UIT HET BUITENLAND AAN IN NEDERLAND GEVESTIGDE ORGANISATIES – maar zker niet aan organisaties zie zich met religie en/of politiek bezig houden!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.