Ben ik geradicaliseerd?

Een Marokkaanse Jood van analfabete ouders

,

Op maandag 16 maart 2020 verschijnt mijn nieuwe boek “Een Marokkaanse Jood van analfabete ouders”.

In dit boek voorwoorden van Paul Cliteur:
“Pinto betoont zich in dit boek een boeiend schrijver van zijn eigen levensverhaal. Hij schrijft beknopt, onderhoudend en hij doet zich niet mooier voor dan hij is.
Het heeft mij veel geholpen voor een beter begrip van Pinto, Marokko, Jodendom, maar ook denk ik meer te begrijpen van Nederland”

en van Wim van Rooy
“Ondertussen schreef deze duizendpoot tientallen boeken en was zijn invloed overal zeer groot, zo niet te duchten. Inderdaad, Pinto heeft een rechte rug en een ijzeren ruggengraat.
Hij representeert een mix van Berberse bravoure en de joodse gretigheid om kennis op te doen: een fortuinlijke combinatie die hem van heel laag naar heel hoog bracht, van een zeker analfabetisme naar een academische carrière”.

David Pinto for president

M Management Platvorm – Pinto Piramide

M Management Platvorm – Pinto Piramide

Search Results for: pinto

Piramide van pinto

 

Posted on mei 12, 2015 by redactie

 

De piramide van Pinto is de tegenhanger van de bekende piramide van Maslow. De piramide van Pinto is een behoeftehiërarchie waarin het belang van de groep en de familie eer bovenaan staan.

Dit geheel in tegenstelling tot de piramide van Maslow, waarbij zelfontplooiing de ‘hoogste’ behoefte is in de rangorde. Fijnmazige en grofmazige culturen (F-cultuur […]

Posted in CommunicatieModellen  Tagged Interculturele communicatiePiramide van pinto